X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Candu, în rol de reporter: Cum a început turneul PD prin satele Moldovei (VIDEO)

26 ian. 2019,, 15:00   Politică
7599 7

Într-un autocar modern, democrații au pornit astăzi într-un turneu electoral prin satele Moldovei.

Într-un filmuleț live postat pe Facebook, președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat că echipa PD vor discuta cu alegătorii despre ce s-a realizat pînă acum în țară și care sînt obiectivele pe termen lung.

„Avem intenția să colindăm întreaga țară, să ajungem în cît mai multe raioane, la cît mai multe persoane, să vorbim cu oamenii, să le povestim ceea ce am reușit să facem și ce plănuim să facem. Este un bun început, care va duce spre victorie”, a spus Andrian Candu.

Ulterior, democratul și-a intervievat colegii. Valetina Stratan a menționat, de exemplu, că este gata de luptă, gata să le aducă „oamenilor acele informații pe care trebuie să le cunoască”.

În discuția cu Sergiu Sîrbu, Candu a remarcat implicarea acestuia în precedentele campanii. „Te-am văzut că și lemne ai tăiat. Doar garduri probabil nu ai vopsit în acea campanie”, a declarat Candu. Sîrbu l-a corectat însă, menționînd că a vopsit și garduri. „Astăzi noi nu vom vopsi garduri, nici timpul de afară nu ne permite”, a glumit Candu.


Această caravană ar urma să se desfășoare pe parcursul întregii campanii electorale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?