Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Candu în Parlament: Haideți să facem politică sinceră

11 feb. 2021,, 15:00   Politică
1997 2

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat de la tribuna centrală a Legislativului că ar exista semnături pentru un alt candidat și un alt Guvern decît cel prezentat astăzi în plen.

„Am înțeles că deja există semnături pentru un alt candidat, pentru o altă guvernare sau un al Guvern. Aud tot mai des să mergem la anticipate. Cu Usatîi în Parlament? Serios, domnilor de la PAS. Domnul Grosu, eu am plecat din PDM și am format Pro Moldova, dvs ați plecat din PLDM și sînteți la PAS. Dna Maia Sandu a cîștigat, inclusiv, cu contribuția mea și a colegilor din Pro Moldova. Haideți să facem politică sinceră. Eu nu vreau ca Usatîi să fie în Parlament și nu îmi pasă de aceste anticipate. Aș fi vrut ca în acest Parlament să discutăm despre problemele oamenilor”, a declarat Candu.

Reamintim că, președintele PSRM, Igor Dodon, a anunțat în cadrul unui briefing de presă că lansează inițiativa privind crearea unei majorități parlamentare și că o înaintează pe Mariana Durleșteanu, fostă ministră a Finanțelor în Guvernul Greceanîi, la funcția de prim-ministră.

Partidul ”ȘOR” și Platforma parlamentară ”Pentru Moldova” anunță că sînt gata să semneze în favoarea desemnării Marianei Durleșteanu în calitate de candidată pentru funcția de prim-ministră.

Reprezentanții președinției au declarat pentru tv8, că președinta Sandu va veni cu o reacție după ședința Parlamentului în care se examinează programul de activitate propus de Guvernul în frunte cu Natalia Gavriliță, candidata desemnată de președinta Sandu la funcția de prim-ministră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?