Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Candu îi răspunde lui Dodon: Nu pot face nimic pentru el

5 noi. 2018,, 15:20   Politică
3488 5

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a reacționat după ce șeful statului a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că aroganța unor politicieni i-a făcut „să piardă contactul cu pămîntul”.

Deși nu a dat nume concrete, Igor Dodon s-a referit la declarația lui Andrian Candu precum că președintele nu poate participa la alegerile parlamentare. ”În general, în ultima perioadă de timp, acolo foarte mult s-a adunat, nu știu cum este în rusă, aroganță în limba noastră de stat, moldovenească. Aroganța este un sentiment foarte periculos chiar și pentru un politician. Dar atunci cînd pierzi contactul cu pămîntul și începi undeva să planezi... Tot acest glamour se termină și se termină nu foarte bine”, a spus Dodon.

În replică, Andrian Candu a declarat că înțelege într-o anumită măsură supărările președintelui.

„Domnul președinte Igor Dodon este supărat pe viață și pe legile din Republica Moldova. Omenește îl pot înțelege, pot înțelege chiar și epitetele cu tentă suburbană la adresa mea. Nu pot însă face nimic pentru el, ca legislația Republicii Moldova să fie așa cum poate a văzut undeva, cînd președintele doar se gîndește la ceva, iar legea deja se schimbă pînă finalizează el gîndul”, a comentat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?