X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Candu explică de ce a fost amînată alegerea vicepreședinților PDM

17 sep. 2019,, 09:30   Politică
3284 2

Vicepreședinții Partidului Democrat vor fi desemnați după alegerile din 20 octombrie. Andrian Candu a explicat că s-a decis amînarea numirii noilor vicepreședinți ai formațiunii, pentru că la scrutin s-ar putea ca cineva să se facă remarcat și să arate că merită să fie la conducerea PDM.

Întrebat dacă vrea să mai fie vicepreședinte al PDM, Andrian Candu a spus că va examina această posibilitate, dar a opinat: „poate ar fi cazul să mai lăsăm și pe alții, o nouă generație. Noi avem tineri foarte talentați, care merită să fie puși în față”.

Andrian Candu a explicat la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8 și numirea lui Pavel Filip la șefia partidului. Potrivit acestuia, Filip a fost ales președinte pentru că poate să gestioneze situații de criză.

„Dl Filip, prin experiența pe care o are, a fost soluția cea mai bună de a prelua conducerea partidului. Pavel Filip are acum toată responsabilitatea pe umerii săi în calitate de președinte. Dl Filip are un spirit de reformator și de administrare a unor procese grele”, a enumerat Candu calitățile fostului prim-ministru Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?