Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Candu dezvăluie pentru cine a votat în turul II

13 iun. 2018,, 11:18   Politică
3134 0

Spicherul Andrian Candu susține că în cadrul turului II al alegerilor locale din Chișinău a ales „răul mai puțin rău”, comunică Noi.md.

Deși susține că are foarte mari rezerve față de Andrei Năstase, a fost nevoit să-și dea votul anume pentru acest candidat, invocînd „contextul politic” din țară.

„Pentru Năstase am votat, iar în primul tur - pentru Silvia Radu. L-am votat cu foarte mare reținere, dar, în același timp, trebuia să aleg dintre două rele și am ales răul mai puțin rău, dar nu din punctul de vedere al chestiei umane. Alegerea mea ține de anumit context, de anumite partide, de anumite viziuni, chiar și context geopolitic, cu regret, dar el există. Am foarte mari semne de întrebare în privința integrității dlui Năstase. Odată i-am spus-o și în față, de exemplu ce a făcut cînd s-a întîlnit cu Ustaîi la Moscova”, a declarat Candu.

Democratul a mai menționat că Andrei Năstase riscă să se compromită ca figură politică dacă nu va avea rezultatele dorite de locuitorii capitalei.

„Locomotiva dreptei pentru parlamentare depinde de rezultatele dumnealui. Dacă va reuși să aibă rezultate, va fi locomotivă, dacă nu, devine a cincea roată la căruță. Oamenii au unele așteptări totuși, chiar dacă au votat geopolitic”, a adăugat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?