X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Candu, despre Sandu: Nu poţi să vii cu declaraţii agresive în privinţa unei televiziuni

26 sep. 2018,, 13:39   Politică
2811 7

Deschiderea politicienilor de a merge la un post de televiziune ţine de alegerea fiecăruia, însă aceştia nu trebuie să boicoteze şi să blameze public instituţiile mass-media.

Astfel a comentat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, gestul Maiei Sandu, care a anunţat oficial că va boicota participarea la emisiunile de la posturile TV Prime, Publika, Canal 2 și Canal 3.

Motivul invocat de PAS, formațiune care susţine că este pro-europeană, ar fi nemulţumirea față de politica editorială a celor patru posturi de televiziune.

"Declaraţii dușmănoase şi agresive în privinţa unui televiziuni, unui canal, nu ar trebui să se regăsească în vocea politicienilor. Ţine mult de deontologie, de etică, de buna educaţie. Nu poţi să vii cu declaraţii agresive, să declari boicoturi şi să negi completamente participarea la o televiziune sau alta. Eu nu merg la o televiziune numită Jurnal TV, dar nu stau toată ziua să o blamez sau să o boicotez. Şi nu zic niciodată în viaţa mea şi toţi colegii mei să nu vă duceţi pe acolo", a spus preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Totodată, Andrian Candu a precizat că Departamentul Analiză şi Comunicare din cadrul Parlamentui va face o statistică privind participarea politicienilor la diverse emisiuni.


Informaţiile vor fi făcute publice, pentru ca cetăţenii să vadă cum stau lucrurile la capitolul acces la posturile de televiziune.

Şeful legislativului a menţionat că, anterior, a mai fost făcută o astfel de evaluare, care a arătat că liderii din opoziţie apar mai des la televizor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?