X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Candu, despre Sandu: Acest om nu se poate opri din a minți

28 feb. 2018,, 13:11   Politică
5356 11

Spicherul Andrian Candu a criticat declarațiile liderului PAS, Maiei Sandu, cu privire la cooperarea cu FMI, comunică Noi.md.

Reacția a fost provocată după ce directorul executiv al FMI pentru Republica Moldova, Anthony De Lannoy, a acuzat-o pe Sandu că „a denaturat” mesajele organizației internaționale. Sandu a declarat că FMI ar fi înaintat Chișinăului o nouă condiție legată de sporirea luptei cu corupția, care însă nu a fost acceptată de guvernare. Reprezentanții FMI au dezmințit informația.

„Acest om nu se poate opri din a minți, din a-și denigra țara și din a folosi instituții internaționale în campanii de dezinformare a cetățenilor. Este vorba despre Maia Sandu, lider al PAS. Iar postarea mea nu e despre politică, nu este o critică politică la adresa dumneaei, ci este o postare despre dezamăgire, despre lipsa de responsabilitate și seriozitate a unui om care se pretinde a fi "altfel"”, a comentat Candu.

„Situația neplăcută în care pune din nou o instituție internațională importantă, care are o abordare cît mai corectă și echilibrată față de Republica Moldova și cetățenii ei, este regretabilă”, a adăugat el.

Maia Sandu a afirmat recent într-un interviu că ar fi bine ca programul cu FMI să prevadă și o componentă de combatere a corupției. Potrivit ei, reprezentanții FMI ar fi declarat că o asemenea componentă nu poate fi inclusă în program atît timp cît autoritățile nu-și doresc acest lucru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?