Candu, despre răpirea lui Plahotniuc şi absenţa de la şedinţa Parlamentului

Candu, despre răpirea lui Plahotniuc şi absenţa de la şedinţa Parlamentului

Vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu confirmă că ar fi existat o tentativă de răpire a liderului PDM din partea unor servicii secrete.


Declarația a fost făcută de Andrian Candu în cadrul emisinii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.


Potrivit lui Candu, tentativa ar fi avut loc acum un an, acesta însă nu a vrut să ofere mai multe detalii.


Dînsul a vorbit și despre plecarea urgentă a lui Vlad Plahotniuc din Republica Moldova, imediat după ce democrații au anunțat că se retrag de la guvernare.


„Nu a părăsit corabia PD, există o comunicare foarte intensă. sînt chestiuni de familie și de securitate. Plecarea lui a fost întîrziată, pentru că era necesar să plece de marți-miercuri, însă a mai stat pînă s-a luat o decizie la partid.


Vlad Plahotniuc nu are nimic de ascuns, ține doar de chestiuni de familie și securizarea familiei, dar și a lui personal”, a mai spus Andrian Candu.


Cît despre absențele liderului PD de la ședințele Parlamentului, deputatul democrat spune că acestea vor fi motivate, iar Plahotniuc nu va fi sancționat, în contextul în care Regulamentul Parlamentului presupune sancțiuni financiare pentru absențe nemotivate.


Amintim că la data de 17 iunie curent, Vlad Plahotniuc a publicat pe pagina sa de Facebook o postare în care a scris că partidul său va forma o „opoziție activă” și că „are nevoie de timp pentru a-și securiza familia”.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load