COVID-19 în MOLDOVA

Candu, despre preluarea AIC de către omul de afaceri rus Andrei Goncearenko

Candu, despre preluarea AIC de către omul de afaceri rus Andrei Goncearenko

Deputatul democrat, Andrian Candu, spune că Aeroportul Internațional Chișinău a ajuns să fie gestionat de omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko „din naivitate sau cu buna știință a pro-europenilor care au preluat guvernarea în luna iunie”, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Din naivitate sau cu buna știință a pro-europenilor care au preluat guvernarea în luna iunie, la fel ca și alte obiective ce țin de securitatea statului, aeroportul a ajuns sub influența Rusiei. Cu regret, Republica Moldova își întărește „poziția” de zonă gri, postură din care țara noastră nu va cunoaște dezvoltare și evoluție.”, a comentat Andrian Candu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău au confirmat faptul că omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko este beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd, care deține 95% din „Avia-Invest”, compania ce administrează Aeroportul Internațional Chișinău. NR Investments Limited a anuțat astăzi că a cedat controlul asupra companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd.


Andrei Goncearenko este fost top-manager la Compania „Gazprom”, cu interese de afaceri în diferite domenii precum construcții, dezvoltarea infrastructurii, imobiliare și comerț.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load