X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Candu, decorat cu cea mai înaltă distincție a Camerei Deputaţilor din Parlamentul României

27 noi. 2018,, 13:01   Politică
2161 7

Spicherul Andrian Candu a primit astăzi cea mai înaltă distincţie a Camerei Deputaţilor din Parlamentului României - "Colanul Parlamentului".

"Am mulțumit colegilor din Parlamentul României pentru susținere și proiectele care aduc beneficii durabile pentru locuitorii Republicii Moldova. Am primit asigurări că vom avea în continuare parte de sprijin", a declarat spicherul, care efectuează în aceste zile o vizită în România.

În cadrul întîlnirilor pe care le-a avut cu președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la București, Candu a discutat subiecte legate de securitate și măsuri în fața riscurilor hibride.

Discuţiile s-au axat și pe alegerile parlamentare din februarie anul viitor, Andrian Candu subliniind determinarea autorităților de a asigura un scrutin democratic și corect, conform standardelor internaționale.

La finalul întrevederilor Președintele Parlamentului a semnat în Cartea de onoare a Senatului și cea a Camerei Deputaților din Parlamentul României și a înmînat Medalia Democrației lui Călin Popescu Tăriceanu și lui Liviu Dragnea pentru contribuții remarcabile la aprofundarea relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și România.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?