Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Candu dă cărțile pe față și spune din ce bani trăiește

15 sep. 2020,, 08:43   Politică
7635 5

Cu salariu de 13 mii de lei și cheltuieli lunare care nu depășesc suma de 17 mii. Cam atît cheltuiește deputatul, Andrian Candu, în mediu pe lună pentru întreaga familie. Despre aceasta a declarat politicianul în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

În același timp, deputatul beneficiază de pază personală pe care o plătește din propriul buzunar: „Am și ceva economii. Cît am sursele pe care le am, rezist. Cînd nu o să am posibilitate, nu o să mai achit”, transmite tv8.md.

Întrebat cît cheltuie în medie pe lună, deputatul a răspuns că îi este greu să zică: „Dificil, tot salariul cu siguranță și plus din economiile care mai sînt. În jur de 15-17 mii de lei”.

Andrian Candu este un politician din Republica Moldova, președinte al Partidului Politic „Pro Moldova”. Candu a fost și deputat al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova în 3 legislaturi consecutive. La 20 februarie 2020, alături de cinci deputați, Candu a format Grupul Parlamentar „Pro Moldova”, înregistrat ulterior în calitate de partid politc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?