Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Candu a certat-o pe Ciobanu

5 iul. 2018,, 11:55   Politică
2930 1

Spicherul Andrian Candu i-a reproșat astăzi deputatei PLDM Maria Ciobanu că a avut un comportament nedemn atunci cînd a lansat acuzații neîntemeiate la adresa PD, notează Noi.md.

Spiritele s-au încins în timpul examinării raportului Comisiei speciale pentru elaborarea modificărilor legislative în domeniul prevenirii suicidului. Potrivit lui Candu, liberal-democrata ar fi încercat să politizeze această problemă socială sensibilă, cu scopul de a denigra formațiunea din care face parte.

„Dvs. vă bucurați de respect din partea mea, dar atunci cînd încercați să politizați un astfel de subiect, este inadmisibil. Deputații au elaborat toți solidar acest raport, au susținut propunerea de a fi discutat în plenul Parlamentului. Faptul că ați încercat să puneți povara acestui subiect social foarte important – moartea copiilor, pe un anumit partid sau pe guvernare este mizerabil. Ați avut un comportament care nu vă face față”, a spus el.

Deputata PLDM i-a acuzat pe reprezentanții PD de faptul că manifestă o atitudine neserioasă față de problema suicidului. "Am descoperit cu stupoare că deși rata sinuciderii e în creștere, nu se întreprinde nimic pentru diminuarea ei. PD este la guvernare din 2009, iar din 2016, după ce v-ați lichidat concurenții, guvernați de unii singuri. Puteți găsi soluții pentru diminuarea suicidului. În fiecare an în Moldova se sinucid 500-600 de persoane", a comentat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?