COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Candidații Partidului ”Șor” comit încălcări grave în Ivancea

Candidații Partidului ”Șor” comit încălcări grave în Ivancea

Reprezentanții Partidului Șor la alegerile locale generale de azi încalcă flagrant legea, unul dintre astfel de cazuri fiind remarcat în Ivancea, transmite Noi.md.

Potrivit observatorilor și experților, candidatul nu are dreptul să se afle aproape de urna mobilă.

Cu toate acestea, Alexandru Verbițchi, care candidează în consiliul local din Ivancea pe lista Partidului Șor, în general, o însoțește, deși nu are dreptul să se implice în procesul de votare.


Potrivit experților, reprezentanții CEC ar trebui să reacționeze la aceste acțiuni ilegale ale reprezentanților Partidului Șor.
Anterior, s-a anunțat că la alegerile locale generale de astăzi din Ivancea ar putea exista anumite provocări sau falsificări, încercări de a influența procesul de votare, deoarece în secțiile de votare din această localitate nu există curent electric. Această opinie a fost exprimată de unii candidați și experți.

Ei au subliniat faptul că, fără energie electrică, este imposibil de verificat în baza de date a Comisiei Electorale Centrale dacă alegătorul se află pe listă.

În acest caz, la aceste secții de votare alegătorii sînt înregistrați pe hîrtie, iar datele lor sînt introduse mai tîrziu. În acest sens, există posibilitatea de fraudare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load