X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Candidații la alegeri vor putea ridica certificatele de integritate prin intermediari

12 dec. 2018,, 16:11   Politică
3107 0

Autoritatea Națională de Integritate a specificat procedura prin care viitorii candidați la alegerile parlamentare vor putea obține certificatul de integritate, document obligatoriu pentru înregistrarea în cursa electorală, notează Noi.md.

Astfel, persoanele fizice care vor să pot depune solicitările semnate personal, pe suport de hîrtie, pentru a obține certificate de integritate la sediul ANI pe str. Alecu Russo,1, etajul 4, în zilele lucrătoare între orele 8.00-12.00 şi 13.00-17.00.

La a cererea de solicitare trebuie anexată copia buletinului de identitate de către solicitant sau prin intermediul unui reprezentant împuternicit printr-o procură autentificată notarial.

În cazul depunerii cererii prin intermediul unui reprezentant împuternicit, acesteia i se vor anexa copia de pe buletinul de identitate al solicitantului autentificată notarial, procura autentificată notarial și copia de pe buletinul de identitate al reprezentantului împuternicit.

La depunerea cererii cu documentele anexate, solicitantul sau reprezentatul împuternicit al acestuia prezintă originalul buletinului său de identitate.

Certificatele de integritate vor fi eliberate în decurs de 15 zile lucrătoare personal solicitanţilor la sediul aceleiași instituții, etajul 7, bir. 74, în zilele lucrătoare de la orele 13.00 pînă la orele 16.00.


Certificatele de integritate trebuie ridicate personal de către solicitant, la prezentarea buletinului de identitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?