Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Ca și PSRM, Partidul Democrat condamnă cumpărarea deputaților

18 mai. 2020,, 21:34   Politică
2098 3

Majoritatea parlamentară califică drept cinice și distructive încercările unor actori politici de a induce haos și instabilitate în țară, pe principiul „cu cît mai rău, cu atît mai bine".

PDM și PSRM regretă presiunile care se fac și metodele josnice și ilegale de convingere" a deputaților să părăsească majoritatea parlamentară. Reacția vine după ce astăzi încă doi deputați democrați au anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Grupul Parlamentar Pro Moldova, scrie realitatea.md.

„Întîmplător sau nu, aceste tentative vin în momentul în care mai multe dosare de rezonanță, între care furtul miliardului și concesionarea aeroportului, se apropie de finalitate. Guvernul continuă să aibă susținerea majorității parlamentare, care va sprijini măsurile sociale și economice propuse pentru ieșirea din criza pandemică. Mai ales în aceste momente complicate pentru țară, Republica Moldova are nevoie de liniște și stabilitate”, se menționează într-un comunicat de presă al PDM.

Astfel, PSRM și PDM fac apel la toate forțele politice din țară să-și unească eforturile pentru depășirea crizei din sănătate și economie, „care sînt în aceste momente prioritare și cărora nu trebuie de adăugat o criză politică”.

Amintim că, astăzi Vasile Bîtca și Ghenadie Verdeș au anunțat că părăsesc PDM și aderă la Pro Moldova. Ulterior, și Organizația teritorială Nisporeni a PDM a declarat că se alătură Grupului Pro Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?