TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bugetul municipal Chișinău pentru 2020, propus spre aprobare

Direcția generală finanțe a Consiliului municipal Chișinău a propus spre consultare publică proiectul de buget municipal Chișinău pe anul 2020, care ulterior va fi transmis spre examinare și aprobare Consiliului municipal Chișinău.

Proiectul de buget pe anul 2020 prevede venituri în sumă de 4,3 miliarde de lei, inclusiv transferuri de la bugetul de stat 2, 4 miliarde lei și cheltuieli în sumă de 4, 6 miliarde de lei. Soldul bugetar (deficit) preconizat este de 291,6 milioane de lei, transmite Noi.md.

Anunțul despre consultarea publică a principalului document economic al municipiului pentru anul 2020 este plasat pe pagina web oficială a municipalității: chisinau.md, la modulul Transparența decizională/Consultări publice.

Cetățenii și persoanele interesate pot veni cu propuneri asupra proiectului de decizie supus consultării până la data de 23.12.2019, ora 17:00, pe adresa: bd. Ștefan Cel Mare și Sfânt, 83, MD2012 sau la adresele electronice: olesea.psenitchi.dgf@cmc.md și galina.semeniuc.dgf@cmc.md. Persoană de contact: Galina Semeniuc, tel. (022) 22-35-99.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load