Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Briefing de presă al Președintelui Republicii Moldova și Secretarul General al Consiliului Europei (LIVE TEXT)

22 noi. 2021,, 15:45   Politică
2964 0

16:01 // Marija Pejčinović Burić: ”Sîntem determinați să sprijinim țara dumneavoastră în procesul de reformare a statului”.

16:00 // Maia Sandu: ”Astăzi RM are o ocazie unică de a realiză schimbări sistemice și de a reda oamenilor speranța încrederea în viitor. Contăm pe sprijinul partenerilor noștri din Consiliul UE în acest sens”.

15:50 // Maia Sandu: ”Am discutat despre realizarea proiectelor de asistență înclusă în planul de acțiuni. Proiectele incluse vizează asigurarea integrității și independenței actorilor din justiție, combaterea violenței asupra femeilor și domestice, libertatea presei și altele. Moldova are o ocazie unică de a realiza o schimbare substanțială în sectorul justiției. Apreciem asistența oferită în acest sens de Consiliul UE. Grupul a recomandat modificarea constituției. Acțiunile noastre ating interesele adînci ale grupurilor corupte, iar acestea opun rezistență. ”

Briefing de presă susținut de Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și Secretarul General al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?