X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Botgros se retrage din cursa pentru alegerile parlamentare

9 feb. 2019,, 18:49   Politică
3492 3

Cunoscutul artist Nicolae Botgros, care a fost înregistrat în calitate de candidat independent pe circumscripția nr. 42 Cantemir, a anunțat că se retrage din cursa electorală.

Dirijorul a menționat pe o rețea de socializare că a primit mai multe propuneri importante ce țin de concerte și că s-a pomenit în fața unei mari dileme.

„Muzica e viața mea! Și oricît de mult mi-aș dori să ajut oamenii dintr-o funcție ca cea de deputat, eu nu pot renunța la a-i face fericiți prin muzica mea. În același timp, nu aș putea să nu fiu corect cu ei, să ajung deputat, dar în loc să a mă preocup de problemele lor, să fiu la concerte. Cînd am decis să candidez, nu am analizat suficient de profund acest aspect și nu am realizat că cele doua activități nu pot merge în paralel, dacă vrei să îți faci treaba bine. Privind la munca unor deputați m-am gîndit că ai timp suficient să faci și alte activități. Dar eu, dacă aș merge în Parlament, nu aș putea să fiu un astfel de deputat, care face mai multe activități și pe nici una bine”, a menționat artistul.

Nicolae Botgros spune că își va dedica următoarea perioadă pentru pregătirea unui concert mare care va avea loc pe 23 februarie, iar apoi pentru celelalte activități artistice. „Știu că mă retrag în momentul în care susținerea alegătorilor pentru mine era în plină creștere, îmi cer scuze de la cei pe care poate i-am dezamăgit prin această decizie, dar cred că în timp vor înțelege cu toții corectitudinea deciziei mele și alegerea pe care am facut-o”, a mai spus dirijorul.

Pe circumscripția 42 rămîn înregistrați candidații: Elena Bacalu (PDM), Vladimir Țurcan (PSRM), Vasile Lupașcu (PPȘ), Constantin Boeștean (ACUM), Roman Ciubaciuc (PPPN), Elena Damașcan (PL) și Iurie Crăciuneac (independent).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?