Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Borșevici: Stoianoglo are ce spune, lui doar i s-a luat posibilitatea

6 oct. 2021,, 14:15   Politică
4232 9

Diplomatul Victor Borșevici și-a exprimat opinia cu privire la reținerea lui Alexandru Stoianoglo. Expertul consideră că acuzațiile aduse procurorului general sînt nedrepte.

„Cred că acțiunile împotriva lui Stoianoglo au fost autorizate, bineînțeles că cu permisiunea de sus. Vă puteți imagina ca, de exemplu, în Statele Unite, procurorul general să fie aruncat după gratii?! Acest lucru este posibil doar în țara noastră. Adică cuiva nu-i convenea, cuiva îi încurca: colegilor, funcționarilor. Uitați-vă la cît de repede au fost înaintate acuzațiile - chiar înainte de briefing. Coincidență? Se pare că cineva se temea că păcatele sale vor fi dezvăluite. Stoianoglo are ce spune, lui doar i s-a luat posibilitatea să facă acest lucru.

Pe de altă parte, în calitate de diplomat, pot reaminti acestor demnitari că odată domnul Biden a vizitat țara noastră în calitate de vicepreședinte al Statelor Unite și i-a prezis o poveste de succes. Recent, în calitate de președinte, a vorbit la sesiunea generală a ONU, unde, imaginați-vă, a lăudat de două ori Moldova pentru mișcarea exemplară pe calea libertății, democrației și statului de drept.

Vă reamintesc că nimeni nu a compromis idealurile Uniunii Europene așa cum au făcut-o așa-numiții „luptători” pentru integrarea europeană. Domnilor, vă sfătuiesc să nu-l dezamăgiți pe președintele SUA, mai ales acum, cînd are mari probleme cu bugetul de stat”, a declarat Borșevici pentru Noi.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?