X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Borșevici: Convenția de la Istanbul este un cal troian al neoglobaliștilor

15 oct. 2021,, 13:41 (reactualizat 15 oct. 2021,, 20:59)   Politică
4227 0

Convenția de la Istanbul, adoptată ieri de Parlament în a doua lectură, a dobîndit deja un statut scandalos. Diplomatul Victor Borșevici și-a împărtășit părerea cu privire la această chestiune:

„Globalismul, ca mijloc de dominație al elitelor occidentale asupra comunității mondiale, „s-a împușcat în picior”. După ce a generat datorii de stat fără precedent și inflație fără restricții, a început să caute frenetic noi mijloace - suprimarea și distrugerea suveranității naționale.

Realizînd că baza oricărei statalități este instituția tradițională a familiei, aceste elite au activat puterea deplină a mecanismelor internaționale de compromitere a acestei cetăți de multe mii de ani: informaționale, economice, politice și, cel mai important, ideologice.

Dacă ne aprofundăm, adevăratul obiectiv al neoglobalismului este de a crea un „consumator ideal” - adică o creatură fără sex, fără familie, o vietate care mestecă fast food, ale cărei creiere sînt conectate la realitatea virtuală, care îi definește tentațiile și agresivitatea, preferințele sale ideologice, politice și economice.

Convenția de la Istanbul este un cal troian neoglobalist, unde sub masca protejării drepturilor oprimaților, sînt distruse bazele moralei și eticii vechi de secole. La sfîrșitul secolului trecut, care a zguduit fundamental credința în justiție și umanitate, unul dintre prizonierii lagărelor de concentrare naziste a spus: „Următorul secol XXI va fi secolul moralității sau nu va fi deloc”.


Convenția de la Istanbul este un test al suveranității și, prin urmare, multe țări au refuzat să o ratifice. Mai mult, unele țări, care anterior au ratificat-o în grabă, au luat calea revizuirii deciziei și respingerii acesteia.

Apropo, nimeni nu s-a consultat cu poporul nostru și, prin urmare, această ratificare va avea aceeași soartă.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?