COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bolea, despre retorica lui Litvinenco: „S-au resemnat că Maia Sandu va pierde alegerile”

Partidul Acțiune și Solidaritate înțelege că va pierde la alegerile prezidențiale și din această cauză îi acuză pe oponenții săi politici că le-ar încurca în campania electorală. Opinia a fost expusă de către deputatul PSRM Vasile Bolea în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la Jurnal TV.

Replica lui Bolea vine după ce deputatul PAS Sergiu Litvinenco în cadrul aceleași emisiuni a declarat că „riscul fraudării alegerilor persistă” și că știrile false despre Maia Sandu „sînt la ordinea zilei”.

„Retorica domnului Litvinenco, precum că cineva le-ar încurca să facă campanie electorală vorbește despre faptul că s-au resemnat cu gîndul că această campanie este deja pierdută de către Maia Sandu. În cadrul birourilor electorale reprezentanții partidelor de opoziție sînt cei care ar putea să denatureze votul cetățenilor”, a declarat Bolea.

Menționăm că liderul PAS, Maia Sandu, a declarat anterior că alegerile din noiembrie vor fi fraudate și deja promite proteste în masă. Recent, ea a mai făcut o serie de declarații, din care reiese că opoziția nu trebuie să recunoască rezultatele alegerilor prezidențiale viitoare în cazul victoriei lui Igor Dodon, deoarece acestea vor fi neapărat falsificate. Analiștii politici sînt de părere că astfel se pregătește terenul pentru o "revoluție colorată" în Moldova, după alegeri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load