X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Bolea - despre opoziție: "A vorbi - nu înseamă a căra saci"

28 dec. 2020,, 15:15   Politică
5867 14

"A vorbi - nu înseamă a căra saci. Deputații parlamentului din PAS pot cere orice doar de la soțiile și copiii lor. Declarațiile lor precum că miniștrii din guvernul Ion Chicu să continue să-și îndeplinească atribuțiile, răsună din propria lor neputință.

Această părere a fost exprimată de deputatul PSRM, Vasile Bolea, într-un comentariu pentru eNews, transmite Noi.md.

Se știe că acum aproape o săptămînă guvernul Ion Chicu și-a anunțat demisia și astfel s-a împlinit visul opoziției spre care tindea. Cu toate acestea, acum au apărut foarte alte cerințe ale deputaților PAS, pentru ca aceiași miniștri să continue să-și îndeplinească obligațiunile.
Apreciind cerințele deputaților din Partidul PAS și transformarea care a avut loc, Vasile Bolea a spus:

"A vorbi - nu înseamă a căra saci. Ei pot cere orice numai de la soțiile și copiii lor. Las să meargă la psihiatru și să se verifice. Astfel de declarații răsună din propria lor neputință. Dar totul se întîmplă numai la nivelul discuțiilor.

Deputatul regretă că în țară și pentru popor vin vremuri grele.
"De prim-ministru era nevoie pînă la Anul Nou.Înșiși oponenții noștri au vorbit despre schimbarea cursului țării. Mult și insistent cereau punerea sub acuzare, înaintau votul de neîncredere guvernului Chicu, iar acum nu sînt gata să numească un nou prim-ministru? Ei trebuiau să fie gata cu mult timp în urmă de această decizie", a spus Bolea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?