TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Bolea: "Deputații PSRM ar fi putut susține inițiativa privind alegerile anticipate"

70% din populația Republicii Moldova dorește alegeri parlamentare anticipate, nu doar președintele țării, Maia Sandu, și 15 deputați PAS.

Despre acest lucru a declarat deputatul PAS, Vladimir Bolea, vorbind în emisia unui post privat de televiziune, relatează Noi.md.

În opinia sa, această inițiativă ar putea fi susținută de deputații PSRM, ceea ce ar corespunde voinței majorității cetățenilor.

"Noi avem 15 voturi, iar voi - 37, ceea ce înseamnă deja 52 de voturi, adică majoritatea. Ați putea spune că ne dorim acest lucru, că mergem ca niște oameni curajoși la alegerile parlamentare anticipate, unde vom fi judecați de cetățeni, și întreaga discuție se va încheia. Căci acum nu există nicio diferență între actualul guvern și cabinetul de miniștri care a fost în țară înainte de 23 decembrie 2020", a spus Vladimir Bolea.

În același timp, deputatul PSRM, Gaik Vartanean a menționat că este imposibil de organizat în permanență alegeri în țară dacă componența organului legislativ nu este pe placul unor anumiți politicieni.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load