X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Bolea: Adresarea lui Frunze la Procuratură este o acțiune disperată

7 aug. 2020,, 13:49   Politică
3517 2

Deputatul PSRM Vasile Bolea a catalogat adresarea lui Petru Frunze (PAS) la Procuratură drept „acțiune disperată”. Bolea a scris într-o postare pe Facebook că “deputații "onești" trebuie să-și declare corect și cinstit toate bunurile, nu să le ascundă sub diferite șiretlicuri”.

Totodată, socialistul i-a recomandat deputatului Maiei Sandu să pregătească răspunsuri pentru Agenția Națională de Integritate, inspectoratul fiscal, dar și pentru procurori, referitor la averea și interesele sale. “Din declarațiile de avere și interese s-a văzut cît de "onest" este, atît el, cît și alți deputați curat-murdari de la PAS”, spune Vasile Bolea.

“Procurorii într-adevăr vor avea întrebări pentru el, poate chiar și cătușe pentru "mîinile curate" ale tuturor deputaților "onești" ai Maiei Sandu. VA URMA”, a conchis Bolea.

Amintim că recent, Vasile Bolea a anunțat că a analizat declarațiile de avere ale deputatului PAS Petru Frunze și a depistat mai multe nereguli. Socialistul a sesizat în acest sens Agenția Națională de Integritate. În replică, Frunze s-a plîns la procuratură pe Bolea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?