COVID-19 în MOLDOVA

Bolea: Adresarea lui Frunze la Procuratură este o acțiune disperată

Bolea: Adresarea lui Frunze la Procuratură este o acțiune disperată

Deputatul PSRM Vasile Bolea a catalogat adresarea lui Petru Frunze (PAS) la Procuratură drept „acțiune disperată”. Bolea a scris într-o postare pe Facebook că “deputații "onești" trebuie să-și declare corect și cinstit toate bunurile, nu să le ascundă sub diferite șiretlicuri”.

Totodată, socialistul i-a recomandat deputatului Maiei Sandu să pregătească răspunsuri pentru Agenția Națională de Integritate, inspectoratul fiscal, dar și pentru procurori, referitor la averea și interesele sale. “Din declarațiile de avere și interese s-a văzut cît de "onest" este, atît el, cît și alți deputați curat-murdari de la PAS”, spune Vasile Bolea.

“Procurorii într-adevăr vor avea întrebări pentru el, poate chiar și cătușe pentru "mîinile curate" ale tuturor deputaților "onești" ai Maiei Sandu. VA URMA”, a conchis Bolea.


Amintim că recent, Vasile Bolea a anunțat că a analizat declarațiile de avere ale deputatului PAS Petru Frunze și a depistat mai multe nereguli. Socialistul a sesizat în acest sens Agenția Națională de Integritate. În replică, Frunze s-a plîns la procuratură pe Bolea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load