COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+89)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6245(+1)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2821
Puterea stiri: 6280
Coronavirus stiri: 7242

Bodyguarzii președintelui Maia Sandu au fost vaccinați împotriva COVID-19

6 mai. 10:59   Politică
1610 1

Bodyguarzii Maiei Sandu, ofițerii SPPS care asigură paza Președinției și paznicii de la ușa blocului unde locuiește șeful statului au fost vaccinați împotriva COVID-19, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al SPPS.

Astfel, la 27 aprilie curent, în cadrul SPPS a început procesul de vaccinare al angajaților. Vaccinurile fac parte din donațiile oferite țării noastre, pentru care Serviciul transmite că este recunoscător partenerilor și donatorilor.

Procesul de imunizare al angajaților SPPS, prima etapă, va dura întreaga săptămînă curentă. După ce i-a fost administrată prima doză de vaccin, directorul adjunct al instituției, Vasile Popa, a îndemnat toți angajații să se vaccineze, pentru că astfel putem proteja viața și sănătatea noastră și a celor din jur.

În primele două zile, vaccinul a fost administrat pentru o bună parte de angajați ai SPPS, reacții severe nefiind înregistrate la moment.

Ofițerii Serviciului continuă să respecte măsurile de protecție și susțin procesul de vaccinare.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽