Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Blocul electoral ACUM a anunțat lansarea în campanie

25 ian. 2019,, 13:41   Politică
3035 8

Blocul electoral ACUM DA PAS s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din luna februarie. Evenimentul a avut loc în fața clădirii Parlamentului.

Cei doi copreședinți ai blocului ACUM DA PAS, Maia Sandu și Andrei Năstase, s-au adresat în special electoratului pe care mizează în circumscripțiile uninominale.

„Am fost în mai multe țări din lume, am învățat, am muncit acolo, mi-am asigurat un salariu bun (…). Am putut să am un viitor asigurat acolo, dar, de fiecare dată, am fost cu gîndul acasă, așa cum sînt cu sutele de mii de moldoveni care sînt departe astăzi. Cînd m-am întors acasă am făcut-o cu certitudinea că prin multă muncă, din bună intenție, alături de oameni competenți se pot face lucrurile bune, bine și aici, acasă”, a spus Maia Sandu, copreședinte ACUM DA PAS.

„Fac apel către toți chișinăuienii, de aici, din inima țării trebuie să pornească drumul spre libertate al poporului nostru”, a spus Andrei Năstase, copreședinte al blocului.

Blocul ACUM DA PAS a înaintat 49 de candidați pe circumscripțiile uninominale și 55 de candidați pe circumscripția națională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?