X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Blocul ACUM și-a înaintat candidații pentru funcția de primar în patru localitățile

15 sep. 2019,, 17:31   Politică
3046 0

Fracțiunea PAS din Blocul Electoral ACUM și-a desemnat candidații pentru funcția de primar în localitățile Condrița, Vadul lui Vodă, Cruzești și Budești pentru alegerile locale generale ce se vor desfășura la data de 20 octombrie.

Este vorba despre Sergiu Brînză la Primăria din Budești, Svetlana Zagareanu - Condrița, Igor Zaporojan - Cruzești, Viorel Onofriciuc - Vadul lui Vodă.

Reamintim că la data de 28 august, Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat Blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS”pentru participare la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019. Acesta este constituit de către Partidul Politic „Partidul Platforma Demnitate și Adevăr” și Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

De menționat că Andrei Năstase, actualul Ministru al Afacerilor Interne, este candidatul blocului ACUM la șefia capitalei, iar fratele acestuia, Vasile Năstase, a fost înregistrat în cursa electorală pentru funcția de deputat din circumscripția 33.

Totodată, Galina Sajin va candida din partea Blocului ACUM în circumscripția 50, unde anterior, prim-ministra Maia Sandu a cîștigat alegerile parlamentare din februarie anul curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?