Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

”Blocul ACUM se distruge”. Cine sau ce e de vină

31 iul. 2020,, 09:45   Politică
3573 11

Relațiile tensionate dintre Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr se datorează unor critici constante care au venit din partea unei componente a Blocului ACUM. Despre aceasta a vorbit președinta PAS Maia Sandu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4, scrie Ipn.

„Blocul ACUM se distruge de cei care atacă o componentă sau alta a Blocului ACUM. Ce înseamnă un bloc, asta înseamnă un parteneriat între două sau mai multe forțe și atunci cînd o forță critică constant o altă forță, atunci acest parteneriat nu mai este real sau este foarte greu să menții acest parteneriat”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu susține că nimeni nu s-a așezat la o masă și a realizat un plan prin care Blocul ACUM să fie distrus. Potrivit acesteia, disensiunile dintre cele două formațiuni care formează Blocul ACUM au apărut din cauza opiniilor diferite. Chiar și în acest sens, lidera PAS a îndemnat la pace.

„Încrederea se construiește foarte greu și chiar dacă noi avem aceleași obiective, oricum există niște diferențe, există oameni care au format un partid, există oameni care au format alt partid, fiecare întotdeauna crede că unul este mai bun decît altul. Parteneriatele se construiesc pe încredere, iar încrederea se construiește în timp. Din păcate, încrederea poate fi spulberata foarte repede și îmi pare foarte rău că s-a ajuns la nivel de susținători ai Platformei DA și PAS să se discute așa cum se discută. Fac încă odată un apel la pace, chiar și atunci cînd avem opinii diferite”, a adăugat Maia Sandu.

Maia Sandu amintește că PAS și Platforma DA urmăresc aceleași obiective. „Obiectivele noastre sînt să facem ordine în țară și să începem să trăim normal, și noi, și toți cei care sînt în jurul nostru”, a spus ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?