X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bătrîncea: Vom insista ca Vartanean să-și depună mandatul

20 dec. 2022,, 11:31   Politică
5224 0

Deputatul Vlad Bătrîncea susține că fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) va insista ca Gaik Vartanean să-și depună mandatul.

Potrivit socialistului, plecarea lui Vartanean nu arată bine, iar cetățenii care au votat BCS sunt nemulțumiți de acest lucru, transmite Știri.md.

„Noi am ținut și ne ținem echipă. Cu părere de rău a apărut un asemenea fenomen, credem că va fi primul și ultimul, deoarece acest lucru nu arată bine și nu ajută nimănui, nici echipei în care a plecat acest domn. Oamenii nu salută aceste fenomene. Cetățeanul atunci cînd votează la alegeri el votează o viziune, o echipă, un partid și pentru oameni aceste lucruri sunt neplăcute și noi primim multe semnale din teritoriu de la colegi că uite ”noi v-am dat vouă voturile, unde pleacă deputatul?”. Avem ceea ce avem. Condamnăm categoric traseismul. Mai departe vom insista ca persoana să depună mandatul, pentru că alte soluții nu există”, a declarat Vlad Batrîncea în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Întrebat dacă proiectul politic al lui Ion Ceban ar fi motivul plecării lui Gaik Vartanean, în contextul în care acesta a apărut la o întrevedere cu ambasadorul SUA alături de primarul general, Batrîncea a răspuns: „Faceți Dvs. concluzii. Totul este destul de vizibil. Apariția la care vă referiți explică multe”.

În context, parlamentarul a mai spus că există multe tentative de a rupe echipa socialiștilor, mai mulți primari și președinți de raion sunt chemați în alte proiecte politice prin unele jocuri și șantaje. Totuși, deputatul dă asigurări că echipa este consolidată.


Amintim că deputatul Gaik Vartanean a anunțat, în data de 15 decembrie, că părăsește fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament și s-a declarat deputat independent.

13
1
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?