X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Batrîncea și Novac s-au văzut cu Igor Dodon

25 mai. 2022,, 13:58   Politică
3113 0

Deputații PSRM, Vlad Batrîncea și Grigore Novac, au intrat în izolatorul de detenție, în care se află ex-președintele țării, Igor Dodon.

Anunțul a fost făcut de către deputatul socialist Vladimir Odnostalco, în timpul protestului din fața Direcției de Poliției. Parlamentarul a mai declarat că procurorul de caz, care îl investighează pe Igor Dodon, de asemena se află la fața locului.

„Am avut ocazia să discutăm cu domnul Dodon. Nu am abordat niciun subiect care ar afecta mersul anchetei și nici nu vrem să transmitem multe detalii, dar vreau să vă spun că sînteți auziți de acolo și dumnealui simte susținerea”, a declarat deputatul Grigore Novac.

„Reținerea lui Igor Dodon este o modalitate de a manipula și de a institui dictatura în Moldova. Dodon vorbea, zilnic, despre faptul că oamenii sînt tot mai săraci, iar guvernarea eșuează”, a spus Odnostalco.

Vlad Batrîncea a spus că „Igor Dodon este un luptător, care se ține bine”, iar oamenii trebuie să fie alături de el și să lupte în stradă pentru dreptate.


Reamintim că Igor Dodon și cumnatul său au fost reținuți ieri după 12 ore de percheziții la domiciliul său, dar și alte locații. În urma acțiunilor, procurorii au ridicat bani, bunuri de lux și acte care sînt investigate.

Fostul șef de stat, Igor Dodon, pledează nevinovat și spune că dosarul este unul politic „cusut cu ață galbenă”.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?