Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Bătrîncea: ”Niciodată un turist politic nu și-a putut asigura un viitor politic”

25 mar. 2023,, 11:13   Politică
3739 3

Deputatul PSRM, Vlad Bătrîncea, critică dur decizia deputatei BCS, Irina Lozovan de a părăsi rîndurile formațiunii și o îndeamnă să își depună mandatul de deputat.

”Noi sîntem un partid național, astăzi PSRM trece printr-o perioadă foarte complicată din istoria sa. Așa numita opoziție încearcă să convingă deputații PSRM și îi ademenește cu oferte dulci. Mă adresez tuturot politicienilor niciodată un turist politic nu și-a asigurat un viitor politic. toți turiștii politici vor avea parte de un eșec, ei nu au nici un viitor. În ceea ce privește toți colegii noștri care nu au rezistat ofertelor dulci și care caută de fapt rezolvarea problemelor personale vreau să le spun că o să ne întîlnim la Procuratura Republicii Moldova. pentru căa tunci cînd lovești în spatele echipei tale, cînd îi întorci spatele tu trădezi alegătorul și încalci legea. dacă cineva se crede un mare politic, el are tot dreptul își depună mandatul de deputat și să vină în fața oamenilor, să formeze o nouă formațiune politică, dar să construiești cariera politică, bunăstarea proprie în baza trădării este un gest nedemn care va avea consecințe.

Vreau să mă adresez alegătorilor PSRM și să le spun că partidul nostru este o echipă unită, o familie unită care va rezista la toate loviturile, Socialiștii nu se vînd socialiștii rămîn loiali alegătorilor săi și poporului”, declară Bătrîncea într-un clip video postat pe pagina sa de facebook.

Reamintim că ieri, deputata BCS, Irina Lozovan a anunțat că se retrage din formațiunea BCS din parlament și din rîndul membrilor partidului PSRM rămînînd deputat independent.

6
0
2
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?