X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Batrîncea, mesaj dur pentru deputatul care a părăsit PSRM

16 mar. 2023,, 11:43   Politică
3786 0

Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova se arată indignați de decizia lui Alexandr Nesterovschi, care a anunțat aseară că se retrage din echipa socialiștilor și va fi în continuare deputat independent.

Într-o conferință de presă organizată la Parlament, socialistul Vlad Batrîncea a venit cu un mesaj dur pentru Nesterovschi, anunță Noi.md cu referire la realitate.md

„Îmi pare rău că domnul Nesterovschi a cedat. Alaltaieri, fiind prezent la ședința partidului, nu a avut curaj să se expună în fața echipei… Mereu a fost susținut de echipă, nu au fost cazuri cînd acesta să propună idei, iar acestea să nu fie puse în aplicare. Nu a avut motive să plece, nu a avut curaj să-și expună nemulțumirile. Este așteptat la partid. Domnul Nesterovschi ori revine în echipă și spune public că cererea de demisie nu a fost scrisă de el, ci doar semnată, ori întoarce mandatul”, a declarat Batrîncea.

Amintim că în seara zilei de miercuri, 15 martie, deputatul socialist Alexandr Nesterovschi a anunțat că se retrage din rîndurile PSRM și din fracțiunea parlamentară și va fi deputat independent în Parlament. Totodată, acesta a anunțat că se alătură echipei „Mișcarea pentru Popor”.

26
0
1
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?