Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Bătrîncea, despre ”faza” cu ambulanța: ”Cînd critici ei spun că e propagandă” (VIDEO)

16 feb. 2022,, 16:35   Politică
2649 4

Deputatul BCS, Vlad Batrîncea, a criticat reacția autorităților la cazul ambulanței oprite pentru a permite trecerea unui cortegiu. „Au zis că acolo nu era niciun pacient și iese doamna Nemerenco abia ieri și au trecut niște zile, să spună că da, a fost o persoană cu traumatism”.

„Cu acest cortegiu, v-a plăcut faza? Au zis că acolo nu era niciun pacient și iese doamna Nemerenco abia ieri și au trecut niște zile, să spună că da, a fost o persoană cu traumatism și dusă la spital. Doamna Maia ce spunea, va dezice la cortegiu, ele sînt întărite, transmite Noi.md cu referire la

Sînt duble standarde, dar cînd critici ei numesc propagandă”, a spus acesta.

O ambulanță a fost oprită de poliție pentru a permite trecerea unui cortegiu oficial acum 5 zile.

Poliția a explicat că acea „coloana oficială era deja antrenată în manevra de traversare a intersecției, respectiv, permiterea deplasării ambulanței ar fi putut crea situație de accident”.


Comentariul Poliției a stîrnit critici dure în rîndul internauților. „Rușine, vă ieșiți din balamale. Halal de așa argumente”, este unul dintre comentariile lăsate sub comunicatul publicat pe pagina de Facebook a instituției.

Ulterior, pe Youtube, au apărut imaginile originale. Din video se aude cum șoferul spune că are un pacient. La fel, se aude și o femeie care spune că poliției îi este indiferent.

Ieri, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a venit cu detalii despre pacienta care se afla în acea ambulanță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?