X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Batrîncea, chemat la procuratură chiar în timpul ședinței de Parlament

30 dec. 2022,, 08:12   Politică
5198 1

Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea a fost chemat la Procuratură chiar în timpul ultimii ședințe de Legislativ din acest an. Anunțul a fost făcut de Bătrîncea pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a mai scris că urma să țin un discurs din partea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la încheierea sesiunii de toamnă 2022, dar a primit o „invitație de sărbătoare” din partea Procuraturii chiar în timpul ședinței Parlamentului, transmite realitatea.md.

„Coincidență? Nu cred. Nu este prima dată cînd deputații PSRM sînt intenționat chemați la procuratură în momentul în care ar trebui să participe în Parlament la dezbateri pe marginea unor proiecte și chestiuni importante. Reprezentanții PAS, cunoscînd cauza reală a evenimentelor, s-au grăbit totuși să declare că socialiștii ar fi mers la o petrecere corporativă de Revelion. În așa caz, în calitate de Alaverdî, drept replică la acest ”cadou” de Anul Nou, le doresc colegilor mei „buni” de la PAS ca anul viitor să-l petreacă la ”corporative” de genul celor la care sînt eu cu echipa. Or, ei au mai multe temeiuri pentru asta decît noi”, a mai scris Batrîncea.

38
2
1
2
18

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?