X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Batrîncea: Adoptarea modificărilor la Legea privind piața produselor petroliere a fost o greșeală

16 sep. 2021,, 15:34   Politică
2456 4

Majoritatea PAS a refuzat să includă în ordinea de zi a plenului propunerea BECS privind organizarea audierilor cu participarea conducerii ANRE pe marginea creșterii zilnice a prețului combustibilului.

„Mîine combustibilul se va scumpi din nou. Astăzi aveți ocazia să corectați această situație și să recunoașteți că adoptarea modificărilor la Legea cu privire la piața produselor petroliere a fost o greșeală”, a subliniat Bătrîncea.

La rîndul său, deputatul PAS Mihai Popshoi nu a găsit un alt răspuns decît să acuze opoziția de dorința de „a menține actuala componență a ANRE”.

Menționăm că creșterea prețurilor la combustibil va continua și mîine, 17 septembrie. Aceasta va fi a 11-a zi consecutivă de cînd a fost aplicată noua metodologie de stabilire a prețurilor.

ANRE a stabilit plafonul prețurilor la carburanți.


Mîine benzina cu cifra octanică A 95 va costa 20,98 de lei pentru un litru, cu 6 bani mai mult decît astăzi. Prețul motorinei va fi de 16,81 lei per litru, adică cu 7 bani mai mult decît astăzi.

Reamintim că după ce din inițiativa PAS au fost aduse modificări la metodologia de formare a prețurilor combustibilul se scumpește în fiecare zi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?