Criza energetică stiri: 768
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Batrîncea a avut o întrevedere cu membrii delegației Bundestagului german

7 iun. 13:37   Politică
1303

Vicepreședintele Legislativului Vlad Batrîncea s-a întîlnit cu delegația Bundestagului german, aflată într-o vizită de documentare la Chișinău.

În cadrul discuției, au fost abordate subiecte de actualitate, printre care situația social-politică din țara noastră, gestionarea crizei refugiaților, implementarea reformelor, dar și procesul de aderare la Uniunea Europeană.

„Este o perioadă destul de dificilă, pe care încercăm să o gestionăm. Aceasta este generată, pe de o parte, de războiul din Ucraina, dar și de alte probleme sociale și economice din țara noastră, pentru care trebuie să găsim soluții”, a declarat vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea.

De asemenea, Vlad Batrîncea și-a exprimat recunoștința pentru suportul acordat de către partenerii germani de-a lungul anilor.

„Germania este unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali ai țării noastre. Este important să consolidăm relațiile noastre în acest sector, pentru că Republica Moldova are nevoie de acest lucru”, a menționat vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea.


În aceste zile, delegația parlamentarilor germani se află într-o vizită de documentare la Chișinău. Agenda vizitei include și o întrevedere cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав