Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Batrîncea a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

12 iul. 2022,, 20:40   Politică
3359 0

Vlad Batrîncea, secretarul executiv al PSRM, vicepreședintele Parlamentului, a avut o întrevedere cu Oleg Vasnețov, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii, părțile au abordat mai multe subiecte de actualitate legate de cooperarea moldo-rusă. Vlad Batrîncea a reiterat interesul celei mai mari forțe de opoziție din Republica Moldova pentru continuarea dialogului pe tot spectrul de chestiuni de interes reciproc pentru popoarele ambelor state, transmite Știri.md.

Vicespeakerul a subliniat importanța de a dezvolta în continuare relațiile de colaborare în domeniul comercial-economic, umanitar, educațional, precum și necesitatea stringentă de a restabili cît mai rapid curselor aeriene directe, în interesul cetățenilor țărilor noastre.

Totodată, în contextul situației regionale dificile, părțile au remarcat oportunitatea unei abordări constructive în procesul de edificare a relațiilor bilaterale, prioritate fiind acordată unei diplomații pragmatice bazate pe interese reciproc avantajoase.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?