COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Avocatul lui Plahotniuc spune ce a discutat cu acesta

„Este relaxat”. Asta a declarat avocatul lui Vladimir Plahotniuc, Lucian Rogac despre clientul său, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, după ce Procuratura Generală (PG) a confirmat că Plahotniuc se află în Turcia și a cerut extrădarea acestuia.

Avocatul nu a putut să confirme dar nici să infirme că Plahotniuc se află pe teritoriul Turciei. El spune că a dicutat cu clientul său astăzi. „I-am comunicat informația apărută în presă. El a aflat-o de la mine. El a fost mirat. Urmează să așteptăm rezultatul solicitării date de la autoritățile din Turcia, dacă este legitimă, dacă este oportună executarea acesteia”, a declarat Lucian Rogac.

Apărătorul a declarat că a înaintat la PG o sesizare în care a solicitat să i se confirme că a fost deja transmisă în Turcia cererea de extrădare. Tot el a spus că Plahotniuc va fi gata să colaboreze cu organele din Turcia în cazul în care va fi pornit procesul de extrădare.

Avocatul a mai spus că în cazul în care o să fie solicitată poziția lui Vladimir Plahotniuc sau a unui apărător o să fie necesară angajarea unor apărători în Turcia.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load