X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Aurescu: ”Vom fi alături de Republica Moldova nu numai în timpul acestei ierni grele”

22 noi. 2022,, 08:15   Politică
2092 0

Platforma de Sprijin pentru Republica Moldova demonstrează că această ţară are mai mulţi prieteni decât a avut vreodată, a declarat, luni, la Paris, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

El a prezidat alături de omologii din Franţa şi Germania cea de-a treia Conferinţă ministerială a Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova, desfăşurată la Paris, transmite Digi24.ro.

„Platforma noastră demonstrează că Republica Moldova are mai mulţi prieteni decât a avut vreodată. Nu doar în Uniunea Europeană, ci în lumea întreagă, care sunt dispuşi să ajute Chişinăul. Aceasta demonstrează angajamentul comunităţii internaţionale de a ajuta Republica Moldova să facă faţă unor provocări nemaiîntâlnite”, a afirmat Aurescu, într-o conferinţă de presă comună cu miniştrii de Externe din Franţa, Germania şi Republica Moldova, potrivit Agerpres.

„Vom fi alături de Republica Moldova nu numai în timpul acestei ierni grele, ci şi pe calea ei de a deveni un stat membru UE”, a evidenţiat ministrul de Externe.

1
1
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?