Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul României

25 ian. 2021,, 13:48   Politică
4458 0

Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, l-a primit pe Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Daniel Ioniță. În cadrul întrevederii, părțile au făcut un schimb de opinii privind cooperarea pe agendele bilaterale în diverse domenii și impulsionarea relațiilor între cele două state.

Prioritar, cei doi oficiali au discutat despre situația epidemiologică de pe cele două maluri ale Prutului și capacitatea sistemului sanitar de a face față presiunilor și numărului de infectări zilnice.

A fost reiterată disponibilitatea României de a oferi sprijinul necesar Republicii Moldova, inclusiv vaccinul anti-Covid-19. În context, Aureliu Ciocoi a menționat că instituțiile medico-sanitare din Republica Moldova sînt pregătite pentru demararea procesului de vaccinare.

Șeful interimar al Guvernului a exprimat gratitudine autorităților române pentru suportul oferit de-a lungul timpului în procesul de modernizare a instituțiilor de învățămînt, de aprofundare a relațiilor economice și comerciale, de sprijin în procesul de integrare europeană, dar mai ales pentru suportul generos acordat în perioada pandemiei de Covid-19.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?