Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Au apărut mai multe scenarii privind demiterea Guvernului Chicu, declarație

16 sep. 2020,, 08:49   Politică
3204

Dumitru Diacov spune că a auzit mai multe scenarii privind demiterea Guvernului Chicu. „Am auzit că poate fi la inițiativa lui Igor Dodon, la inițiativa premierului”.

Totodată, Diacov a mai menționat că patru membri ai Biroului Executiv al PDM vor ca fracțiunea să părăsească coaliția de guvernare. Declarațiile au fost făcute de către președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Dumitru Diacov, lider de onoare al PDM:Nici premierului nu ii place să se afle în acest post avînd în vedere situația economică, politică. Eu am auzit despre toate scenariile despre demiterea guvernului, la inițiativa premierului, la inițiativa președintelui, eu știu multe scenarii. Dacă premierul pleacă din funcție, atunci noi trebuie să numim un alt prim-ministru pentru că nu putem să lăsăm țara fără conducere. Picarea Guvernului nu este cea mai gravă problemă, dar totul trebuie să fie calculat, ca în două zile să fie un alt Guvern, pentru că țara nu poate rămîne fără guvernare. Este posibil ca Guvernul să fie demis pînă la alegeri. Președintele ales trebuie să demonstreze că poate lucra cu opoziția.”

Totodată, liderul de onoare al PDM a declarat că patru membri al Biroul Executiv al partidului vor ca formațiunea să părăsească coaliția de guvernare.

„Pot să vă spun că undeva patru membri ai Biroului Executiv al Partidului Democrat optează pentru ca formațiunea să părăsească coaliția cu PSRM. Au spus gata.”

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав