Atenționarea Președinției: "Imaginea Maiei Sandu este utilizată în escrocherii online"

30 mar. 13:32   Politică
2043 0

Administrația prezidențială îndeamnă cetățenii să fie vigilenți și precauți față de informațiile false distribuite în spațiul public, în ultima perioadă.

Instituția atenționează că imaginea președintelui Maia Sandu este utilizată în diferite tipuri de publicitate cu caracter de înșelăciune.

"În contextul atacurilor hibride cu care ne confruntăm în ultima perioadă, observăm faptul că imaginea șefei statului este utilizată în diferite tipuri de publicitate cu caracter de înșelăciune, fraudă și escrocherie prin care sînt promovate produse farmaceutice sau servicii bancare.

Astfel de informații false sînt distribuite tot mai des pe internet și promovează indivizi sau companii, iar conținutul mesajelor nu au nicio legătură cu activitatea și imaginea Președintei Maia Sandu. Prin urmare, atragem atenția cetățenilor asupra faptului că informațiile distribuite în spațiul public, însoțite de fotografii cu imaginea primelor persoane în stat, reprezintă un fals", se arată în declarația Administrației prezidențială.

Condamnăm aceste practici de dezinformare și îndemnăm pe toți cetățenii să se informeze doar din surse sigure.

5
4
0
2
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий