TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Atac raider asupra sanatoriului ”Moldova” din Truskaveț? Dezvăluirile unui deputat

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco spune că a recepționat informații precum că asupra sanatoriului ”Moldova” din Truskaveț se pregătește un atac raider, cu scopul preluării.

Potrivit lui, clădirea sanatoriului, cu 12 etaje, valorează milioane.

"Am primit recent o adresare a medicului-șef al sanatoriului ”Moldova” din or.Truskaveț, Ucraina, dl Babeliuc. Din ea rezultă că această proprietate a Statului Republica Moldova din Ucraina este supusă unui atac raider, în scopul preluării. Sanatoriul “Moldova”, între altele, este unul dintre cele mai populare în stațiunea Truscaveț.

Din complex face parte și unul dintre cele mai bune centre SPA din Ucraina. În infrastructura lui există și un solariu în aer liber, sală de cinema și de conferințe. Sanatoriul este amplasat la trei minute distanță de încăperea centrală cu ape minerale din Truscaveț. Cu alte cuvinte, clădirea reconstruită cu 12 etaje a pensiunii este un obiect care valorează milioane", a declarat Litvinenco.

Deputatul afirmă că va cere Cancelariei de Stat – proprietarul sanatoriului – să verifice informația respectivă pentru a nu admite preluarea bunurilor statului. De asemenea, Litvinenco va face o sesizare către organele responsabile ca să cerceteze sub aspect penal informația respectivă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load