X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Asociația Judecătorilor din Moldova și-a ales o nouă conducere

22 mai. 2023,, 09:55   Politică
2534 1

În cadrul Adunării Judecătorilor din Moldova (AJM), care a avut loc în data de 20 mai, s-a desfășurat un proces electoral, în care membrii asociației și-au exprimat voturile în privința noii conduceri.

Anunțul a fost făcut de AJM în rețelele sociale. Astfel, judecătorul Victor Sandu din cadrul Judecătoriei Chișinău a fost ales în funcția de președinte al Asociației pentru un mandat de 4 ani.

"Avem încredere că domnul Sandu va aduce transparență și va continua să promoveze valorile noastre fundamentale", se mai arată în comunicatul AJM.

De asemenea, au fost aduse felicitări și noilor membri ai Consiliului Executiv, care vor contribui la luarea deciziilor și gestionarea lucrurilor curente ale asociației.

"Aceștia sînt: Chirtoaca Ion, Mironov Oxana, Chilian Constantin, Negru Alexandru, Arhip Alexandru, Bușuleac Mihail, Bostan Angela, Crigan Dragoș, Ciubotaru Eugeniu. Le urăm tuturor noilor membri ai Consiliului Executiv succes în activitate și sîntem încrezători că vor contribui semnificativ la dezvoltarea și consolidarea sistemului judecătoresc", mai menționează AJM.


La fel, au fost aleși și noii membri ai Colegiului de Cenzori, care vor asigura o supravegherea activităților financiare și administrative ale asociației.

"Aceștia sînt: Buzu Ecaterina, Troianovschi Cristina și Stratan Mariana. Le mulțumim pentru acceptarea acestei responsabilități și sîntem încrezători că vor desfășura un control riguros și transparent al activității", notează AJM.

În cadrul adunării, s-a votat și un nou statut al AJM.

2
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?