X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ar putea Igor Dodon să devină prim-ministru în viitorul apropiat?

20 noi. 2020,, 10:36   Politică
4395 1

Igor Dodon neagă că ar intenționa să preia conducerea guvernului. În cadrul intervenției LIVE din dimineața de 20 noiembrie, acesta a declarat că va rămâne în funcția de președinte al țării până la depunerea jurământului noului șef de stat, după care se va ocupa de resetarea Partidului Socialiștilor (PSRM).

Igor Dodon susține că nu vrea să devină premierul țării, scrie newsmaker.md

„Asta ar fi cea mai mare greșeală din partea mea acum. Mandatul președintelui Igor Dodon este până pe 23 decembrie sau până la depunerea jurământului noului președinte. Nu am de gând să merg la funcții sau combinații din acestea. După depunerea jurământului președintelui ales, redevin membru al PSRM și revin, sper cu susținerea colegilor, în fruntea partidului”, a precizat Dodon.

Președintele în exercițiu a exclus, de asemenea, posibilitatea demisiei guvernului Chicu.

Igor Dodon a amintit că PSRM are cea mai mare fracțiune de deputați, 22 de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău 21 de președinți de raionale și peste 240 de primari. Acesta a recunoscut că PSRM are nevoie de o resetare și a anunțat că se va ocupa de acest aspect după ce va reveni în fruntea formațiunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?