COVID-19 : VACCINAȚI 1 006 241  INFECTAȚI 412 231 (+2834)   TRATAȚI 371 836     DECESE 10 542(+20)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 551
Coronavirus stiri: 7944

Ar putea fi interzis PP ”Șor”? Ce spune Ministrul Justiției

9 dec. 2021,, 07:31   Politică
3640 8

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, dă de înțeles că nu se intenționează deocamdată inițierea procedurilor necesare pentru a scoate Partidul Șor în afara legii. Într-o postare pe Facebook, acesta afirmă că „crede cu tărie că noi nu trebuie să luptăm cu partidele în care s-au aciuat hoţi, dar să punem la puşcărie hoţii din partide, transmite noi.md cu referire la unimedia.

„După recidivele membrilor partidului Şor în cadrul mai multor alegeri, atunci cînd au încălcat flagrant legislaţia electorală şi au fost excluşi din cursă, o parte din societate se întreabă, dacă acest „grup criminal organizat” – vorba unui procuror general suspendat –, nu ar trebui să fie radiat din registrul partidelor politice.

Într-adevăr, născuţi din fraudă şi pentru fraudă, ei au ajuns să fie percepuţi de cetăţeni ca un simbol al corupţiei politice, astfel încît această întrebare este cît se poate de legitimă. Totuşi, cred cu tărie că noi nu trebuie să luptăm cu partidele în care s-au aciuat hoţi, dar să punem la puşcărie hoţii din partide”, a scris Litvinenco, pe Facebook.

2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X