X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ar putea fi interzis PP ”Șor”? Ce spune Ministrul Justiției

9 dec. 2021,, 07:31   Politică
5272 8

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, dă de înțeles că nu se intenționează deocamdată inițierea procedurilor necesare pentru a scoate Partidul Șor în afara legii. Într-o postare pe Facebook, acesta afirmă că „crede cu tărie că noi nu trebuie să luptăm cu partidele în care s-au aciuat hoţi, dar să punem la puşcărie hoţii din partide, transmite noi.md cu referire la unimedia.

„După recidivele membrilor partidului Şor în cadrul mai multor alegeri, atunci cînd au încălcat flagrant legislaţia electorală şi au fost excluşi din cursă, o parte din societate se întreabă, dacă acest „grup criminal organizat” – vorba unui procuror general suspendat –, nu ar trebui să fie radiat din registrul partidelor politice.

Într-adevăr, născuţi din fraudă şi pentru fraudă, ei au ajuns să fie percepuţi de cetăţeni ca un simbol al corupţiei politice, astfel încît această întrebare este cît se poate de legitimă. Totuşi, cred cu tărie că noi nu trebuie să luptăm cu partidele în care s-au aciuat hoţi, dar să punem la puşcărie hoţii din partide”, a scris Litvinenco, pe Facebook.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?