X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Anunțul lui Igor Popa, după ce a fost inițiată o procedură disciplinară în privința lui

20 oct. 2020,, 07:08   Politică
19253 1

Fostul avocat al liderului PLDM, Vlad Filat, Igor Popa, intenționează să demonstreze cu probe faptul că dreptatea este de partea sa, după ce luni, 19 octombrie, membrii Comisiei pentru etică și disciplină din cadrul Uniunii Avocaților din Moldova (UAM) au decis inițierea unei proceduri disciplinare pe numele juristului ca urmare a unei plîngeri depuse de fostul său client.

„Voi demonstra cu probe în cadrul ședinței Comisiei de etică și disciplină care urmează ca am dreptate. Filat nu a înțeles care este scopul secretului profesional între avocat și client. Informațiile divulgate de mine sînt despre crimele săvîrșite de Filat și complicii lui”, a declarat Igor Popa într-o reacție oferită pentru Cotidianul.

Apărătorul a mai adăugat că fostul său client „a furat milioane de la oameni și a tăcut deoarece este un laș. Acuma a atacat un avocat pentru ca nu are curajul să meargă împotriva lui Dodon sau Plahotniuc”.

Amintim că membrii Comisiei pentru etică și disciplină din cadrul Uniunii Avocaților din Moldova (UAM) au decis, luni, 19 octombrie, inițierea unei proceduri disciplinare pe numele avocatului Igor Popa, în urma plîngerii depuse de Vlad Filat.

Filat s-a plîns pe fostul său avocat în contextul în care acesta a făcut mai multe dezvăluiri despre politician în cadrul unei emisiuni televizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?