Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Anunțul făcut de Plahotniuc, după ce SUA au anunțat sancțiuni împotriva sa

28 oct. 2022,, 13:50   Politică
6414 0

Fostul lider al PDM, fugarul Vlad Plahotniuc, a venit cu o declarație publică după ce acum două zile SUA au anunțat sancțiuni împotriva sa.

„Am vrut mai întîi să dau posibilitate noii coaliții ACUM cu PSRM să-și demonstreze „aptitudinile”, apoi le-am oferit aceeași posibilitate „harvardiștilor”, ca să arate și ei ce pot face în guvernare fără ca să aibă scuză să spună că, ceva ori cineva de pe loc i-a încurcat să se manifeste. Și au avut 3 ani pentru a aduce vremurile bune în țară, transmite timpul.

Cît de bine s-au isprăvit – se vede după situația în țară și ăsta este și subiectul, motivul care m-a făcut să iau decizia, pe care o anunț acum: am decis să revin în politica din Moldova. Eu sînt un politician care știe bine să rezolve situațiile de criză și vine timpul meu acum”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru tribuna.md

Amintim că pe 26 octombrie, Ministerul de Finanțe al Statelor Unite (Departamentul Trezoreriei) a impus sancțiuni fugarilor oligarhilor moldoveni Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor „pentru acțiuni legate de corupție sistemică și interferență în alegerile din Moldova, susținută de Kremlin”.

5
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?