Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Anunț de ultimă oră făcut de Maia Sandu

12 mar. 2021,, 21:28   Politică
1903 0

Președinta Maia Sandu a anunțat că a invitat și fracțiunile parlamentare la ședința Consiliului Suprem de Securitate, care se întrunește mîine, 13 martie, de la ora 12:00.

„Pentru ziua de mîine am convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate. Acest Consiliu nu are competențe pe parte de sănătate. Aici poate să ia decizii Comisia extraordinară. Am invitat și reprezentanții fracțiunilor parlamentare la această ședință, pentru că lucrurile pe care o să le propunem trebuie să fie aprobate de Parlament. E nevoie de dorință autentică”, a precizat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

În context, șefa statului a menționat că „criza politică este o problemă mare, dar cea mai mare problemă este criza pandemică”. Astfel, în acest context, Maia Sandu a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să fie precauți și să respecte măsurile pentru prevenirea pandemiei,

„Acum cu toții trebuie să ne protejăm viața și sănătatea”, a adăugat Maia Sandu.

Consiliului Suprem de Securitate (CSS) se va convoca în ședință mîine, 13 martie, de la ora 12:00. Despre aceasta a anunțat Președinția într-un comunicat de presă. Principalul subiect de pe ordinea de zi va fi situația pandemică.


Președinția anunță că din raționamente de securitate sanitară, ședința se va ține la Palatul Republicii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?