Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Andrian Candu și Ion Chicu au zburat astăzi spre Turcia

19 ian. 2021,, 20:25   Politică
4706 1

Turcia a devenit, în ultimele zile, destinația mai multor politicieni moldoveni. Unii au zburat spre această țară de cîteva ori în prima jumătate a lunii ianuarie.

Președintele grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu, și fostul premier, Ion Chicu, au fost văzuți astăzi dimineață la Aeroport și, potrivit unei surse Jurnal TV, au zburat la Istanbul. Candu a confirmat informația, dar a spus că Turcia este doar o conexiune aeriană spre Cehia, acolo unde se află familia sa. În primele zile ale acestui an, și deputatul Partidului Șor, Marina Tauber, a zburat spre Turcia.

Potrivit unui telespectator Jurnal TV, astăzi dimineață, liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, dar și fostul prim-ministru Ion Chicu au fost surprinși la aeroport, în timp ce urmau să zboare spre Istanbul. Telespectatorul care a furnizat informația susține că Andrian Candu ar fi avut în mînă un pașaport turcesc.

Andrian Candu: „-Este adevărat că ați plecat astăzi în Turcia? Ați fost văzut împreună cu domnul Chicu la aeroport, astăzi. - Da, dumnealui nu știu unde a zburat, dar eu zbor spre Cehia. Mîine este ziua de naștere a băiatului meu și mîine trebuie să fiu la ziua lui de naștere."

Întrebat dacă știe unde pleca fostul premier, Candu a răspuns.


Andrian Candu: „Dumnealui nu știu unde a plecat, întrebați-l pe dumnealui. El cu familia zbura undeva."

Totodată, Candu a negat faptul că ar avea pașaport turcesc.

Potrivit altor surse Jurnal TV, Andrian Candu ar mai fi zburat spre Turcia de la începutul acestui an. Politicianul neagă însă aceste informații.

Andrian Candu: „, Eu nu am zburat de mai multe ori în Turcia. Eu singura deplasare pe care am avut-o înainte de sărbătorile de iarnă, pentru sărbătorile de iarnă am zburat în Cehia la copii și la familie și am revenit din Cehia. Asta este singura călătorie pe care am avut-o eu în acest an."

La începutul acestui an a zburat spre Turcia și deputatul Partidului Șor, Marina Tauber.

Marina Tauber: „ - Eu am avut călătorii anul acesta, da. Eu am fost și în Turcia și în altă parte. Cu diferite scopuri. Sînt careva probleme cu deplasările mele? - Deplasările au fost cu scop personal. Am fost în diferite țări. "

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?